Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Toto EXPO 98 bylo moc blízko naší republiky a tak si papaláši nemohli nahrabat tolik jako když se pořádá dál od nás. Proto jsme asi chyběli.

Tak už to u nás bývá.;-);-);-)

0 0
možnosti

Tak nějak to pravděpodobně bylo :-), taky si to myslím.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavý blog a nádherné fotografii. Moře a mořská pobřeží miluji.

O Expu 98 píšete jen pozitivně. Nemám důvodu Vám nevěřit. Možná by se však nějaké nedostatky našly.

Nevím, co byly pravé důvody toho, že se Česko tohoto Expa nezúčastnilo. Pravdou je to, že velké akce jako jsou Expa, Olympijské hry, MS v čutané atd. jsou již zprofanované a často přinesly organizátorům především dluhy. Dle Vašeho blogu však Portugalci Expo organizovali tak, že již předem mysleli na využití budov po Expu.

Téma moře je skutečně asi pro některé Čechy odtažité. Dle diskuse v posledních týdnech zde na blozích mám dojem, že pro některé Čechy je součástí české kultury především sedět v zakouřené hospodě ;-( a brblat.

2 0
možnosti

Děkuji, já se diskuzím vyhýbám, protože si nechci kazit náladu těmi, kteří je berou jen jako ventil na své problémy nebo zbytečně trolí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 609x
Ráda sdílím s ostatními svoje zážitky a dojmy, proto jsem začala psát tyto nepravidelné blogy. Mou celoživotní láskou je film, ráda fotím, i když jen mobilem, čím dál víc mě zajímá architektura. S tím souvisí i design a moderní umění a celkově nové podněty, za kterými ráda cestuji.

Seznam rubrik